Rakentajan BaseCamp

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tiedätkö, miten rakennetaan terveellinen ja turvallinen talo pysyen budjetissa ja aikataulussa? Kaipaatko lisätietoa rakennusprojektin suunnittelusta, eri vaiheista ja laadunvalvonnasta?

Serviz järjestää 30.1.2020 klo 17:30-20:30 Omakotirakentajan Basecampin, jossa jaamme asiantuntijoiden parhaat vinkit, jotta onnistuisit omassa projektissasi paremmin. Uskomme, että virheetön talo on tehtävissä, vaikka satoja omakotitalojen kuntotarkastuksia tehneinä emme ole sellaista vielä löytäneetkään.

Onnistumisen avain on rakennushankkeeseen ryhtyvän halu tehdä talo kunnolla ja ymmärrys siitä, miten virheet vältetään. Toivomme tämän tapahtuman kautta voivamme olla mukana mahdollistamassa mahdollisimman monen virheettömän talon tekemistä.

Perusasioiden lisäksi kerromme nykyteknologian hyödyntämisestä rakennusten olosuhdehallinnassa, niin rakentamisen aikana kuin myöhemminkin.

Asiasisällöstä vastaavat Servizin asiantuntijat Juha Heinämäki ja Jarno Hovi. Tilaisuuden keskustelua johtaa Remonttipiiskurinakin tunnettu Perttu Sirviö, joka kertoo myös oman näkemyksensä menestyksekkäästä rakentamisesta.

Osallistuminen on maksuton. Tapahtuma järjestetään Technopolis Aviapoliksen tiloissa osoitteessa Teknobulevardi 3-5 F, Vantaa.

Aiheina käsittelemme:

  • Rakennusprojektin suunnittelu
  • Projektin vastuuhenkilöt ja vastuunjako
  • Kuivaketju10 ja kosteudenhallinta projektissa
  • Uusien rakennusten sisäilmaongelmat ja niiden välttäminen
  • Laadunvalvonta rakennusprojektissa

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevalla lomakkeella ja toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close